Aktuelt

 • Lillann Wermskog i samtale med Morten Krogvold om prosjektet “Livet med kronisk sykdom – hva nå?”

  Lillann Wermskog i samtale med Morten Krogvold om "Livet med kronisk sykdom - hva nå?"

 • Sammen er vi sterkere

  Prosjektet "Livet med kronisk sykdom - Hva nå?" lanseres denne uken. Her forteller Lillann Wermskog (leder i Spafo Norge) litt om prosjek

 • Invitasjon til lansering av “Livet med kronisk sykdom – hva nå?”

  Vi er på Arendalsuka 17 august 2022 kl 15:00 på Arendal bibliotek, for å lansere prosjektet vårt "Livet med kronisk sykdom - hva nå?"

 • AxSpA-pasientenes erfaringer

  Det å vente i mange år på en diagnose er ikke bare tall og beskrivelser i en rapport. For mange pasienter med aksial spondyloartritt (axSpA) har det hatt en avgjørende effekt på livet de lever i dag.

 • Verdens AS-dag 2022!

  Verdens AS-dag er en årlig dag dedikert til mennesker som lever med axial spondyloartritt (axSpA), tidligere kalt Bekhterevs sykdom. Dagen markeres og feires over hele verden den første lørdagen i mai. Våre medlemmer og støttespillere organiserer aktiviteter over hele verden for å øke bevisstheten om Axial Spondyloartritt og relaterte forhold. ASIF har 52 pasientorganisasjonsmedlemmer fra 42 land rundt om i verden.

 • En kropp til besvær: Spafo Norge gjester podcast

  Sliter du med smerter i kroppen i tillegg til din IBD? Spafo Norges leder Lillann Wermskog er gjest i den nyeste episoden av podcasten Sh**t happens. I denne episoden snakker IBD-Ida med Lillann og revmatolog Gunnstein Bakland om IBD, muskel-, skjelett- og leddsmerter. De besvarer blandt annet spørmsål fra lytterne. Her har vi samlet litt informasjon relatert til episoden.

 • Familie

  Familiemedlemskap

  Som medlem av Spafo Norge får du kunnskap om spondyloartritter og medlemsbladet vårt Spondylitten, blir en del av et felleskap, og vi jobber interessepolitisk for deg. Vi setter stor pris på medlemmene våre og støtten vi får. Det gjør at vi kan jobbe enda bedre for medlemmene våre!

 • Spondyloartrittforbundet Norge innkaller til årsmøte 2022

  Sted: Skullerudstua Sportsstue AS General Ruges vei 106 0692 Oslo. Tid: Tirsdag 29.03.2022 kl. 18.00 Spondyloartrittforbundet Norges årsmøte er forbundets øverste myndighet og forbundets årsmøte holdes hvert år innen utgangen av april måned. Møtet finner sted fysisk på Skullerudstua Sportsstue AS (oppdatert sted 11.3.22). Adresse: General Ruges vei 106, 0692 Oslo. www.skullerudstua.no Interesserte må melde […]

 • Snakk for å bli hørt! – #axSpATalktobeHeard

  Etter flere år med aksial spondyloartritt er det mange som slutter å snakke om hvordan diagnosen påvirker hverdagen. Nå sparker Spafo Norge og ASIF i gang kampanjen Talk to be heard, for å sette søkelys på mer åpenhet rundt livet med en slik sykdom.

PC: Hold nede CTRL og trykk + for å forstørre eller-for å krympe
Mac: Hold nede CMD og trykk på + for å forstørre eller forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!