Bli medlem av Spafo Norge

For at vi skal få gjennomslagskraft som organisasjon og ha et best mulig tilbud til våre medlemmer, trenger vi deg som medlem.

Et medlemskap koster 250 kroner per kalenderår. For firmaer og organisasjoner koster det 400 kroner. Et familiemedlemskap koster 50 kroner ekstra per husstandsmedlem (i tillegg til hovedmedlemskapet).

Familiemedlemskap

De som bor i samme husstand kan fra de er 15 år melde seg inn for kun 50 kroner for et helt år, men alle må samtykke til innmeldingen.

familie

Familiemedlemmer får ikke tilsendt eget blad, men de får tilgang til medlemssakene på nettet og nyhetsbrevet med den digitale utgaven av magasinet. Samtidig støtter familiemedlemmene vårt frivillige arbeid og gjør at organisasjonen vår vokser seg større, sterkere og hjelper oss å nå ut til enda flere som trenger hjelp.

NB! Giro blir tillsendt pr e-post
Vær nøye med å føre opp riktig e-postadresse og sjekk spamfilteret om den ikke dukker opp i løpet av noen få dager. Kan du ikke benytte e-post må du presisere det i kommentarfeltet, eller ta kontakt med medlemsansvarlig.

Medlemskapet gjelder til det sies opp.

Vi må få bekreftet betalingen din i banken før du får mulighet til å logge deg inn og lese stoff som kun er for medlemmer av Spondyloartrittforbundet Norge. Det er til stor hjelp for oss om du benytter KID-nr på innbetalingen, da vil det gå raskere. Innbetalinger uten KID-nummer vil vi kunne oppfatte som gave til forbundet og ikke betaling av tilsendt faktura.

Nye innmeldte mellom hver hovedutsendelse får ikke ettersendt tidligere papirutgaver av Spondylitten, men får tilgang til alle utgavene fra 2016 i det digitale arkivet på MinSide. Medlemmer har også tilgang på å lese plussartikler på spondylitten.no.

Har du flyttet eller endret adresse?

husnøkkel

Ikke glem å gi oss beskjed! Send inn adresseendring på elektronisk skjema.

I Spafo Norge jobber vi på frivillig basis, og har derfor begrensede ressurser til å håndtere arbeid med returblader og ber om forståelse for at blad ikke alltid ettersendes om du ikke har meldt flytting.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om medlemskapet ditt i Spafo Norge, skal gi beskjed om ny adresse eller savner Spondylitten i postkassa? Da kan du enten ta kontakt på e-post eller ringe medlemstelefonen.

Vi minner om at vi driver organisasjonen på frivillig basis, derfor er det ikke alltid vi får tatt telefonen. Vi har nå fast telefontid på tirsdager fra klokken 17-19, men om du ringer utenom det legger du bare igjen en beskjed. Husk å oppgi navn og nummer vi kan nå deg på, så ringer vi opp så snart vi kan.

Ta kontakt med medlemskontakt på medlem(att)spafo.no eller ring tlf. 400 85 106.

Medlemsfordeler

spondylitten utgivelser

Spondylitten

Spondylitten er medlemsbladet vårt. Det er et landsdekkende magasin hvor du får informasjon om nytt vedrørende spondyloartritter, slik at du kan være oppdatert når det gjelder saker som gjelder revmatikere generelt. Du får fire medlemsblader per år. Du mottar bladet ved første ordinære utsendelse etter at betalt kontingent er registrert.

min side

Min Side

Som medlem kan du enkelt logge deg inn på MinSide. Husk at du må ha betalt medlemsavgiften for å få tilgang på MinSide. Her kan du administrere ditt medlemskap, og velge om du ønsker digital eller papirutgave av medlemsbladet vårt Spondylitten. På MinSide finner du også vårt digitale arkiv der du får tilgang til både nye og tidligere utgaver av Spondylitten. Les mer her: MinSide – løsning!

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev med lenke til den digitale utgaven av Spondylitten, samt tilgang til alle medlemssakene på nettsiden spafo.no. De handler blant annet om rettigheter, lover og regler, særfradrag på skatten, sex og samliv, medisinbruk, diagnosekoder og hjelpemidler. Vi sender også noen få nyhetsbrev i løpet av året med annen viktig informasjon vi synes du kan ha nytte av. For eksempel nye prosjekter, podcastepisoder, behandlingstilbud og spørreundersøkelser.

Rabatt på trening hos Naardic

Naardic er gründet av blant andre treningsguru Yngvar Andersen, Ole Petter «treningslegen» Hjelle og Annema Refsnes. Sammen med ca 15 andre dyktige trenere når de ut til hjem uansett hvor det er. Treningstilbudet er bredt, med alt fra korte 5 minutters pausegym til mer intensive styrke- og kondisjonsøkter med og uten utstyr. Her er det noe for alle enten man liker Zumba,  yoga eller løping. Ta en titt på timeplanen deres og la deg inspirere til daglig bevegelse i trygge omgivelser. Les mer her.

Interessepolitikk

Vi engasjerer oss i interessepolitisk arbeid med aktuelle saker for våre medlemmer, og deltar i debatter og høringer. Vi jobber mot diskriminering og for likestilling, og ønsker å å drive informasjons- opplysnings- og påvirkningsarbeid.

Likepersonsarbeid

Vi har jobbet i mange år med pasientrettet informasjonsarbeid, og har kunnskap og erfaring rundt det å leve med kronisk sykdom i hverdagen. Gjennom vårt likepersonarbeid kan vi dele våre erfaringer og gi råd og veiledning om spondyloartritt selv om vi ikke er medisinfaglig utdannet. Spafo Norge arrangerer også slyngetrening og gågrupper i regi av likepersoner.

fotoghelse

Gratis biomekaniske studenttimer

Fot- og helseakademiet tilbyr Spafo Norges medlemmer alle biomekaniske timer gratis, der man blir kartlagt og får veiledning av studenter. Undersøkelsen foregår i deres lokaler i Oslo sentrum. Logg deg inn via medlemsportalen MinSide på spafo.no for å finne ut hvordan du bestiller gratis biomekaniske timer.

20% rabatt hos DinHelsebutikk.no

Din Helsebutikk sin visjon er å tilby gode og funksjonsforbedrende helseprodukter innenfor trening og hjelpemidler. De tilbyr blant annet kompresjonstøy, strikker, treningsutstyr, massasjeapparater, ergonomiske halebeinsputer og bekkenputer. Logg inn på MinSide for å få kode.

Gå inn på https://www.dinhelsebutikk.no/

.

15% hos Velferdsbutikken.no

Velferdsbutikken.no er Hjelpemiddelpartner sin nettbutikk som retter seg mot private brukere, kommuner og institusjoner. Nettbutikken leverer i dag en rekke småhjelpemidler som gjør hverdagen enklere for brukere selv, samt personale og pårørende rundt brukeren. Nettbutikken er bygd opp i tett samarbeid med ergoterapeuter, og vi stiller høye krav til både produkter og kompetanse som vi tilbyr. Logg inn på MinSide for å få koden.

Likepersontjenesten Spafo Hjelper Deg!

Ring oss på tlf. 412 04 200 onsdager kl. 12-15 og kl. 18-21

Vi kan tilby:

  • en å snakke med
  • en som lytter og tar deg på alvor
  • en som vet hvor du kan få råd og hjelp
  • informasjon om sykdommen
  • informasjon om rettigheter
  • råd og hjelp om arbeidsliv og uføretrygd

Tjenesten er åpen for alle som har spørsmål, man må ikke være medlem for å ta kontakt.