HELFO

 • Du kan få refundert deler av tannlegekostnadene

  Munntørrhet på grunn av medisinbruk øker risikoen for hull i tennene og sykdommer i munnhulen. Det kan koste mye, men er det på grunn av kronisk sykdom, kan du få dekket deler av kostnadene dine.

 • Aktivitets- og opplevelsestur til Kroatia

  SpAfo Norge tok med en gruppe på en aktivitets- og opplevelsestur til Makarska i Kroatia. Samtidig testet vi behandlinger, siden landet nå er en del av EØS og det gir refusjonsmuligheter fra HELFO.

 • Fortsatt forskjellsbehandling i refusjonsordningen

  Til tross for sentraliseringen forskjellsbehandler fortsatt HELFO refusjonssøknader for behandling i utlandet. Det er saksbehandlerens skjønn som avgjør om man får dekket utgiftene sine.

 • Ny refusjonsordning – Pasientene må skaffe dokumentasjonen

  Fra 01.01.11 ble refusjonsordningen for fysioterapi i utlandet endret. Den nye ordningen var mye omstridt før den trådte i kraft, og førte til usikkerhet rundt hva man får dekket. I tillegg vil man ikke lenger kunne få refusjon for behandling utenfor EØS-området.

 • Kun én av åtte politikere valgte å svare

  Av åtte politikere var det bare én som ønsket å si noe om utfordringen Bekhterever’n hadde for å få refundert behandlingsutgifter i utlandet. Dette feltet i helsepolitikken er tydeligvis ikke en prioritet hos de folkevalgte dette valgåret.

PC: Hold nede CTRL og trykk + for å forstørre eller-for å krympe
Mac: Hold nede CMD og trykk på + for å forstørre eller forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!