Jubileumsgaver

Hva gir man til en som har det meste? Eller som har alt? En jubileumsgave er en annerledes gave med mening til de som har alt de trenger.

Har du nok av materielle ting, kan du oppfordre gjestene dine, eller arbeidsplassen din, til å gi den tiltenkte gaven til Spondyloartrittforbundet Norges arbeid istedenfor. Dette kan opplyses om i innbydelsen.

Gaven kan enten samles inn under feiringen, eller gjestene kan sette inn penger til vår gavekonto: 1503 47 36755 eller Vipps: 521156.

Innbetalingen merkes «Jubileumsgave» og jubilantens navn og adresse, så vi kan sende vedkommende en oversikt.

Hva går pengene til?

En jubileumsgave til Spondyloartrittforbundet Norge vil bidra til at vi kan fortsette å utgi Spondylitten og medvirke til å bedre levekårene og livskvaliteten til mennesker med muskel- skjelettsykdommer og smerter i nakke-, rygg-, hofte og bekken. Bladet er med på å skape debatt og holdningsendringer i forhold til tidlig diagnostisering og riktig behandling for denne pasientgruppen.

Nøkkelen for at flere skal få tidligere diagnostisering og riktig behandling er økt kunnskap og målrettet tilpasset informasjon for å kunne bli i arbeid. Har du spørsmål om arbeidet vårt er det bare å ta kontakt med styrets leder eller bladets redaktør.

Du kan også ytre ønske om minnegaver eller testamentariske gaver for å støtte vårt gode formål.