Ny nettside

Spafo Norge har fått egen nettside!

Vi ønsker å formidle hva vi som pasientorganisasjon jobber med for å bidra til et bedre liv for pasienter med spondyloartritt diagnoser og spondyloartritt symptomer.

Spafo Norge ønsker å spre kunnskap om spondyloartritt. Vi samarbeider med andre pasientorganisasjoner og deltar på kongresser, for å innhente nyheter innen forskning og behandling innen spondyloartritt. Vi engasjerer oss i kampanjer for å dele kunnskap og informasjon om aktuelle tema innen spondyloartritt. På nettsiden vår kan du følge med på vårt arbeid innenfor dette.

Vi har likepersoner som har god erfaring med det å leve med spondyloartritt. De svarer på spørsmål både på telefon og e.post. Vi har også flere likepersoner som arrangerer gågrupper og slyngetrening. Oppdatert informasjon rundt likeperson aktiviteter vil du finne på nettsiden vår.

Spafo Norge jobber også interessepolitisk for viktige saker for pasienter med spondyloartritt. På nettsiden vår vil vi oppdatere deg hvilke saker vi jobber med, og hvilke saker som får gjennomslag på ved høringer på Stortinget.

Kanskje du også liker disse: