Turgrupper og aktiviteter

Visste du at Spafo Norge har turgrupper og aktiviteter du kan være med på?

Spafo Norges likepersoner har flere aktiviteter som du kan være med på.

Turgruppe i Bergen

Spafo Norge har nylig startet turgruppe i Bergen, og du får muligheten til å både bevege deg og å treffe andre med revmatisk sykdom. Det vil også være en likeperson med på turen som kan svare på spørsmål angående det å leve med revmatisk sykdom. Turene går to onsdager i måneden og starter klokken 18.00. Vi går varierte turløyper der alle kan delta. Ta gjerne med et familiemedlem eller en venn, og bli med på tur! Følg med på våre sosiale medier for aktuelle datoer, oppmøtested og turmål. For nærmere informasjon ta kontakt med Lill på lill.due@spafo.no

Turgruppe i Ålesund

I Ålesund har likepersonene Margrethe og Mary Ann gågruppe to tirsdager i måneden. Turene starter kl. 18.00. Her kan alle være med, og turene er tilrettelagt for en litt varierende fysisk form blant deltakerne. Følg med på vår facebook side, der blir turene lagt ut i arrangementer, med informasjon om oppmøtested og turmål.

For nærmere informasjon kontakt med Margrethe på margaar@online.no

Slyngetrening i Ålesund

Spafo Norges likepersoner i Ålesund arrangerer slyngetrening på Frisksenteret mandager 17.00-18.00 og torsdager kl 17:00-18:00, med fysioterapeut som leder treningen. Slyngetreningen blir også lagt ut i arrangementer på vår facebookside.

Påmelding kreves, da det fort kan bli fullt i gruppene. Ta kontakt Mary Ann på e-post: maryann3652@hotmail.com

Turgruppe i Stavanger

I Stavanger har likeperson Eva gågruppe hver tirsdag rundt Lille Stokkavann. Ønsker du å være med på tur, er det oppmøte ved Byhaugkafeen kl 18.00. Vi har plass til flere, så inviter gjerne med en venn, eller familiemedlem Ta gjerne med egne turstaver om du har det. Turene legges ut på arrangementer på vår facebookside.

Ved spørsmål, kontakt Eva på uela@online.no

For oppdatert informasjon om våre turer og aktiviteter – følg med på vår facebookside: https://www.facebook.com/spafonorge/ og instagramkonto: https://www.instagram.com/norgespafo/

Kanskje du også liker disse: