Alt innhold fra nettsiden spondylitten.no er nå flyttet over til spafo.no, så vi har ett felles nettsted.
Alt innhold fra nettsiden spondylitten.no er nå flyttet over til spafo.no, så vi har ett felles nettsted.

Vi har slått sammen nettsidene våre

De to nettsidene våre spondylitten.no og spafo.no er nå slått sammen til én felles side. Det gjør at du framover vil finne alt på ett sted, og bruker MinSide for å lese ting som kun er for medlemmer av Spafo Norge.

Framover vil vi kun benytte nettadressen spafo.no til all informasjon og innhold fra både Spafo Norge og medlemsbladet Spondylitten. Sammenslåingen har det blitt jobbet med lenge, slik at vi har fått med oss alle de nyttige og gode artiklene fra arkivet til spondylitten.no.

– Etter at vi fikk på plass muligheten med digitalt medlemsmagasin, og arkiv med alle medlemsbladene tilbake til 2016, har vi ikke lenger behov for egne artikler med innlogging for bare medlemmer. Ett felles nettsted vil gjøre det mer oversiktlig og enklere å finne informasjon om både oss som pasientorganisasjon og det å leve godt med spondyloartrittsykdom, forklarer Lillann Wermskog, leder for Spafo Norge.

Digital tilgang til alt

De nyeste artiklene fra medlemsbladet som publiseres på nett vil du framover finne på forsiden til spafo.no – under kategorien Nytt & Aktuelt. Der finner du også en knapp merket Arkiv, som tar deg til eldre nettartikler.

Et enkelt søk på spafo.no gir deg en liste med artikler som kan være relevante.

Det er bare rundt en tredjedel av artiklene fra Spondylitten som publiseres på nett. Alle artikler som fremover publiseres på spafo.no vil være gratis å lese.

– Medlemmer av Spafo Norge har imidlertid mulighet til å logge seg inn på MinSide og lese alle artikler i Spondylitten i de digitale utgavene. Det koster kun 250 kroner i året å være medlem, forteller Wermskog.

Bruk søkefeltet

Siden vi har slått sammen to nettsider har spafo.no nå fått et svært rikholdig artikkelarkiv. Vi minner derfor om at du helt øverst på nettsiden finner et søkefelt, der du kan taste inn søkeord for emner du ønsker å lese mer om. Da vil det dukke opp en liste med artikler som kan være relevante for det du er på jakt etter.

Kanskje du også liker disse: