Få fram budskapet ditt!

Med en annonse i Spondylitten når du ut med budskapet ditt til spondyloartrittpasienter i alle fylker. I tillegg får alle revmatologer bladet tilsendt.

Annonser i magasiner er også godt lesestoff.

Og vi har plass til DIN annonse!

Med en annonse i Spondylitten på papir og spondylitten.no når du ut til spondyloartrittpasienter og deres pårørende over hele landet! Vi hadde 254.000 unike brukere på nettsiden og 438.000 sidevisninger på nett i 2021!

Bladet sendes ut til alle medlemmer av Spafo Norge, samt en rekke fysikalske institutter, apotek og fastleger og deles ut på en rekke sykehusavdelinger og poliklinikker. I tillegg får alle landets revmatologer Spondylitten tilsendt. Alle medlemmer får tilgang på Spondylitten digitalt via nyhetsbrev fra Spafo Norge. Det er muligheter for å annonsere i nyhetsbrevet og for klikkbare annonser i den digitale utgaven.

Via annonser på internett når du raskt ut til målgruppen din og kan spre budskapet til mange mennesker.

Støtt oss med en annonse og hjelp oss med å fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og informasjon til alle de som lever med spondyloartritter. Med god kunnskap om egen sykdom får man også bedre livskvalitet.

Ta kontakt med annonsekontakten vår for pristilbud:

A2Media v/Anita Madshus, Tlf. 901 10 688, e-post: anita(att)a2media.no

Les mer om størrelser, priser og frister her!

Bilde av Annonsepriser papir 2023 i medieplanen Spondylitten
Bilde av Annonsepriser nett 2023 i medieplanen Spondylitten

Kanskje du også liker disse: