Nå får du Spondylitten også i digital versjon!

I dag sender Spafo Norge ut et ferskt nyhetsbrev med tilgang til vår aller første digitale utgave av Spondylitten! Nettutgaven vil være en gratis tilleggstjeneste for alle de som er medlemmer og ønsker å lese bladet elektronisk.

Spondylitten er nå inne i sin 36. årgang og vi har lenge hatt et stort engasjement på nett og i sosiale medier. Selve bladet har imidlertid vært kun på papir. Mange har fortalt oss at de storkoser seg med å få magasinet i postkassen og leser det fra perm til perm.

– Noen av leserne våre har imidlertid uttrykt ønske om muligheten for å kunne lese medlemsbladet til Spafo Norge digitalt, så vi har jobbet iherdig for å finne en løsning som kan fungere godt til dette, forteller styremedlem Morten Ruteig.

LES OM INNHOLDET I DEN NYESTE UTGAVEN AV SPONDYLITTEN HER

Mann med nettbrett med forsiden av Spondylitten 1-19 på
Den digitale utgaven kan leses på alle digitale plattformer. Illustrasjon: Antonio Guillem/Dreamstime.com, Fotomontasje: TDJ Media

Nyhetsbrev

Spafo Norge ønsker å finne ut hva dere lesere liker best, og hvordan dere ønsker at vi skal formidle informasjon og magasinets innhold til dere. Derfor gir organisasjonen medlemmene flere alternativer dere kan vurdere fremover.

– Vi tilbyr en nettutgave til medlemmene våre i tillegg til papirutgaven. Vi startet med å sende ut bladet som lenke via et nyhetsbrev, forklarer han.

Etter noen runder med nyhetsbrevene har Spafo Norge funnet ut at det er mest hensiktsmessig for alle om det er et fast sted man kan finne alle de digitale utgavene. Det jobbes nå med å lage en løsning på nettsiden, hvor medlemmene kan logge inn og finne Spondylitten der, men dette er fortsatt ikke helt på plass.

LES OGSÅ: Dette er de mest leste artiklene på Spondylitten.no

Har vi e-postadressen din?

Den digitale utgaven er laget slik at den kan leses på alle digitale plattformer, siden vi vet at mange av brukerne av nettsiden vår benytter mobil og nettbrett når de leser artikler hos oss.

Vi har fortsatt mange medlemmer vi ikke har e-postadressen til, eller den vi har i medlemssystemet er gammel. Har du ikke mottatt e-post fra Spafo Norge og Spondylitten det siste halve året er den trolig ikke registrert hos oss. Det kan også være e-postene har havnet i søppelposten, så sjekk der også.

Dersom du ønsker informasjon fra oss digitalt, faktura elektronisk etc. kan du sende en e-post med din korrekte e-postadresse til medlemsansvarlig.

Bli fast leser

Spondylitten er et medlemsblad utgitt av Spafo Norge. Det koster 250 kroner for et helt år og du får fire utgaver tilsendt – og nå altså også som digital lesefil. Vi jobber med en løsning for å kunne sende bare digitalt blad til de som ikke ønsker papirutgaven i posten. Det vil spare både miljøet og oss for store portoutgifter, men vi har ikke kommet helt i mål med det ennå.

Spondylitten er landsdekkende og har i tillegg til medlemslesere en rekke abonnenter fra organisasjoner, sykehus, apotek, fysikalske institutt og legekontor. Alle landets revmatologer får også bladet tilsendt.  Vil du bli medlem og fast leser kan du gjøre det her.

Skjermbilde av to sider av digitale versjonen
Leseversjonen er foreløpig bare tilgjengelig for de som mottar nyhetsbrev.

Denne artikkelen ble revidert 06.02.20

Kanskje du også liker disse: