Fort gjort å glemme!

Vi har fått svært mange nye innmeldinger de siste månedene, men en del har ikke betalt ennå. Andre har flyttet, eller fått nytt postnummer, men glemt å si i fra. Vil du ha Spondylitten i postkassen må du reagere raskt.

Rett før helgen sendte vi neste utgave av Spondylitten til trykkeriet. Om få uker kan du hente det i postkassen din og kose deg med mange timers lesestoff.

Denne gangen har vi også med en ekstra overraskelse til leserne våre, som vi holder hemmelig en liten stund til.

Det haster!

Vi har fått mange nye innmeldinger de siste månedene, men vi mistenker at fakturaen vi sendte på e-post ikke har blitt oppdaget. Er den ikke betalt, kan vi heller ikke sende ut blader til de det gjelder.

I disse dager sender vi ut purringer på e-post, og noen brev, til alle de det gjelder. Om du vet at du er en av dem som ikke har betalt ennå, må du huske på å betale innen 19. mai, selv om betalingsfristen sier noe annet.

Da må vi lage listene for utsendelse av Spondylitten 2-17. De som ikke har betalt i tide må selv betale porto for ettersending.

Ny e-postadresse?

Dersom du ikke har fått e-post med betalingspåminnelse på e-post bør du sjekke søppelkassen på e-posten din. Det hender at den havner der.

Hånd med pekefinger i være med en minipakke festet på fingeren
Husk å gi deg selv en viktig gave som varer hele året! Foto: Lucato/Dreamstime.com

Dersom du ikke finner den der heller, kontakter du oss så vi kan få sendt deg en ny. Send henvendelsen til medlem@spafonorge.no, eller ring medlemskontakten på en hverdag på telefon 400 85 106.

Det er en del som har ny e-postadresse, enten fordi de har byttet jobb, har glemt innlogging til den gamle, eller fått ny nettleverandør. Husk at du må si i fra dersom du har byttet.

LES OGSÅ: Du kan trene bort smertene i føttene

Nye lesere velkommen!

Er du ny leser rekker du akkurat å melde deg inn og betale før neste utsendelse. Da får du med deg nyheter på forskningsfronten, tips og råd, informasjon om rettigheter, gode historier og ny kunnskap.

Det koster 200 kroner for et helt års medlemskap. Da får du tilsendt fire utgaver av Spondylitten i løpet av året og tilgang på artiklene på nettsiden vår, som bare er for medlemmer.

Meld deg inn her!

Meld fra om ny adresse

Husk også å gi oss beskjed dersom du har byttet adresse, eller fått nytt postnummer i det siste. Vi får en del blader i retur, de fleste fordi folk har flyttet og glemt å gi oss beskjed.

Noen tror at det går automatisk når de gir beskjed til Folkeregisteret, men det stemmer ikke. Vi er ikke en offentlig tjeneste, og får ikke beskjed når det blir gjort endringer der. Derfor er det du selv som må huske på å gi oss beskjed.

LES OGSÅ: Disse biologiske medisinene er godkjent for de ulike spondyloartrittdiagnosene

Stor utgift

Posten har delt ut nye postnummer til mange, og mange har vært flinke til si i fra. Postens sorteringsmaskiner bruker ikke skjønn. Blader vi sender til de som har feil postnummer kommer i retur som feilsending.

Det koster oss masse å ettersende blader manuelt. Da får vi ikke de rabattene som er avtalt med posten for store forsendelser og må betale vanlig porto for store brev. Selv for en liten organisasjon som oss utgjør det faktisk mange tusenlapper per år. Det er unødvendige portoutgifter, når det er kjempelett å melde adresseforandring.

  • Du kan fylle ut dette skjemaet på nettsiden vår
  • Sende en epost til medlem@spafonorge.no
  • Ringe medlemskontakten på hverdager på telefon 400 85 106.

LES MER OM SPONDYLITTEN HER!

Kanskje du også liker disse: