Opprett AvtaleGiro for Spafo Norge og Spondylitten

Neste gang du er i nettbanken kan du legge inn at du ønsker AvtaleGiro med Spondyloartrittforbundet Norge. Da ordner vi og banken resten.

Som frivillig organisasjon er det umulig å drive om vi sender ut blader til de som ikke betaler medlemskapet, eller abonnementet for de som er registrert via sitt firma eller organisasjon. Derfor må fakturaen betales først.

Hvert år bruker vi mye tid på å purre på de som ikke har betalt fakturaen. Det er fort gjort at den havner i en glemt bunke med papirer, den kommer tross alt sammen med desemberutgaven av Spondylitten. Da kommer det hauger av fargerikt reklamepapir i postkassene.

Fakturaen forsvinner lett sammen med det i papirinnsamlingen, eller blir liggende i en bunke med magasiner man skal lese når man får bedre tid. Vi opplever også at fakturaer vi sender ut via e-post havner i søppelpostkassen/spam, og derfor ikke fanges opp.

SPONDYLITTEN HOLDER DEG OPPDATERT!

Enkelt

Heldigvis er det mange som etter en stund savner Spondylitten og tar kontakt for å finne ut hvorfor bladet uteblir. Da sender vi ut ny faktura, men du trenger ikke å bekymre deg for å glemme betalingen fremover.

Melding i mobilbanken om mulighet for AvtaleGiro
I banken får du spørsmål om du vil opprette AvtaleGiro når du legger fakturaen til betaling.

Per nå er ikke medlemssystemet vårt lagt til rette for e-fakturaløsning, men vi tilbyr muligheten for å betale via AvtaleGiro. Da trekkes kontingenten rett fra kontoen din når det er tid for en ny medlemssesong, og du slipper å tenke mer på saken.

AvtaleGiro er dessverre ikke mulig å bruke for organisasjoner, foreninger og firmaer, som betaler firmaabonnement, noe som heller ikke genererer statsstøtte på lik linje med personlige medlemsskap.

Les mer om Spondyloartrittforbundet Norge her

Dette er AvtaleGiro

AvtaleGiro er en avtale mellom deg og betalingsmottaker for automatisk betaling av en faktura. Etter at avtalen er opprettet blir fakturaen betalt direkte fra kontoen din på forfallsdato, fram til du sier opp avtalen. Du slipper å registrere betalingen, taste inn KID-nummer og annen betalingsinformasjon.

Med en slik løsning kan du endre både forfallsdato, beløp og belastningskonto, om det er behov for det. Du kan også stoppe betalingen om du ønsker.

Husk at medlemskapet i Spondyloartrittforbundet Norge gjelder til du sier det opp, selv om du stopper det automatiske trekket via banken.

Det finnes to måter du kan opprette AvtaleGiro på.

  • Når du betaler en faktura til en som tilbyr denne tjenesten i nettbanken vil du få spørsmål om du vil betale med AvtaleGiro til denne mottakeren neste gang. Dermed er det bare å trykke Opprett. Du må også legge inn maksbeløp som kan trekkes hver måned. Fakturaen fra oss kommer bare en gang i året og blir kun trukket ved forfall i forbindelse med overgang til ny medlemssesong. Den starter med utsendelse av blad 4 inneværende år og gjelder for hele det kommende året.
  • Du kan notere ned KID-nummer, som du finner på siste faktura du har mottatt. Logg deg inn i nettbanken, finn frem til AvtaleGiro og søk etter Spondyloartrittforbundet Norge der du skal melde inn en ny avtale. I registreringen får du bruk for KID-nummeret.

Vi håper at den nye ordningen vil gjøre det lettere for både dere og oss. De som ikke benytter nettbank og e-post kan selvfølgelig få papirfaktura som vanlig.

Bekreftelse på avtalegiro opprettet
Når du har klikket Opprett, velger du maksbeløp per måned og får en bekreftelse på at avtalen er opprettet.

Mer informasjon om Spondylitten finner du her!

Støtt oss med familiemedlemskap

Husk også at du kan støtte Spafo Norge med et familiemedlemskap! For bare 50 kroner kan de som er over 15 år og bor i samme husstand også være medlemmer. Familiemedlemmer må gi samtykke til innmelding. De får ikke tilsendt et eget eksemplar av Spondylitten, men det regnes som et fullverdig medlemskap og bidrar til at vi kan opprettholde det frivillige arbeidet og får økt statsstøtte.

Vil du melde inn familiemedlemmer kan du gjøre det her.

Du kan også sende en e-post til medlemskontakten, eller ringe på telefon 400 85 106. Da trenger vi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi jobber på frivillig basis, så det er ikke alltid vi kan ta telefonen. Vi har fast telefontid på tirsdager fra klokken 17-19, men om du legger igjen beskjed utenom det ringer vi deg opp igjen så snart vi har mulighet.

Spondylitten gis ut som medlemsblad i Spondyloartrittforbundet Norge (Spafo Norge). Organisasjonen er driftet av en gjeng med ildsjeler, som brenner for å spre kunnskap og hjelpe andre i samme situasjon.

Kanskje du også liker disse: