Bekhterever’n

 • Kosthold med LavFODMAP og ny biologisk medisin

  Ny biologisk medisin som gir håp for psoriasisartrittpasienter, kampsport, kosthold med LavFODMAP og fibromyalgi. Årets siste utgave av Spondylitten (Bekhterever’n) er spekket med gode saker du kan glede deg til.

 • Nytt fokus for fysioterapi og spondyloartritt

  Høstens nummer av Bekhterever’n (Spondylitten) er fylt med saker om blant annet psoriasisartritt, rehabilitering i Norge, arbeidsliv som kronisk syk og nye anbefalinger for fysioterapi.

 • Kronisk syk i arbeidslivet

  Arbeidslivet søker etter «fremoverlente folk», men er det plass til de som er kronisk syke? Bekhterever’n har sett nærmere på mulighetene for arbeid om man har litt ekstra bagasje og har funnet åpne bakdører man kan benytte.

 • Hva får du i ny uføretrygd?

  Fra 2015 innføres den nye uføretrygden. Bekhterever’n har fått NAV til å regne ut noen eksempler, for å vise hva det vil bety økonomisk for dagens uføre.

 • Bekhterever´n har skiftet navn til Spondylitten.

  Nytt navn og myter om behandlingsreiser til utlandet

  Det er snart klart for en ny utgave av Bekhterever’n (Spondylitten). Denne gangen handler det blant annet om rehabilitering og bekymringen for pasientsikkerheten ved bytte til biotilsvarende medisiner. Vi byr også på en het potet, hvor vi avliver mytene rundt tildelingen av plasser på behandlingsreiser til utlandet.

 • Ta med deg de biologiske medisinene til utlandet!

  Bruker du biologiske medisiner og ønsker å flytte til utlandet? Da kan du ta med deg medisiner for et helt år! Les flere nyheter om biologiske medisiner, særfradraget på skatten som opprettholdes og historien om Crohn-prinsessen ingen kunne målbinde i det nyeste Bekhterever’n

PC: Hold nede CTRL og trykk + for å forstørre eller-for å krympe
Mac: Hold nede CMD og trykk på + for å forstørre eller forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!