Fysioterapi

 • Bedre livskvalitet og funksjon med rehabilitering

  Fysisk aktivitet kan forbedre livskvalitet og selvrapportert funksjon hos personer med revmatisme og muskel- og skjelettsykdommer, men det er diagnoseavhengig hvilke symptomer som bedres av rehabilitering.

 • Automatisk ordning gjør at du får frikort raskere

  Fjorårets innføring av automatisk frikort for begge egenandelsordningene har ført til kortere saksbehandlingstid og mindre byråkrati. Flere kunne imidlertid ha fått frikortet tidligere, om de rapporterte inn pasientreisene sine.

 • Tankar – Av og til er ein millimeter nok

  Sjølv om man har same diagnose kan man vere ramma svært ulikt. Din oppskrift på å handtere sjukdomen er ikkje nødvendigvis den som passar for andre. Tankelause kommentarar kan rive ned motivasjon og såre. La oss heller backe (bekk'e) opp kvarandre. Heie på kvarandre! skriv artikkelforfattaren.

 • Slik unngår du avslag på søknad om rehabilitering

  Om du ønsker rehabilitering i Norge kan du fort få avslag om henvisningen ikke inneholder viktig informasjon. Her får du en huskeliste over hva som må med i søknaden.

 • Høyere samlet egenandel enn forventet

  Den varslede sammenslåingen av frikorttakene 1 og 2 ble som antatt lagt fram i dagens forslag til Statsbudsjett for 2021.

 • God effekt med psykomotorisk fysioterapi

  Psykomotorisk fysioterapi gir god effekt på blant annet fysisk funksjon, smerte og mental helse, viser en ny norsk studie.

 • Trives på behandling i Opatija

  Hanne Ingebrigtsen fra Tromsø og Odd Næss fra Larvik møtte hverandre på behandlingsreise i Igalo og har vært kjærester siden, men bor ikke sammen. Da de fikk tilbud om behandlingsreise til Opatija i Kroatia, dersom de kunne dele rom, sa de ja på flekken.

 • Behandlingsreise med «mysterierom»

  En av de nyeste destinasjonene for behandlingsreiser til utlandet ligger ved den kroatiske rivieraen, i den lille byen Opatija. Fokuset der er saltvann, bevegelighet, styrke og smertelindring.

 • Slik bruker du fritt behandlingsvalg

  Fritt behandlingsvalg åpner for mulighet til å dra på rehabilitering andre steder enn der man bor. Bruker du litt tid på å sette deg inn i tilbudet til rehabiliteringssentrene i Norge, finner du kanskje noe som passer deg og din situasjon perfekt.

PC: Hold nede CTRL og trykk + for å forstørre eller-for å krympe
Mac: Hold nede CMD og trykk på + for å forstørre eller forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!