Bekhterever’n i Se & Hør!

I helgens utgave av Se & Hør er et intervju fra Bekhterever’n viet mye spalteplass. Ukebladet har brukt nesten hele forsiden til intervjuet av Jens Stoltenberg!

Bekhterever’n har gjort seg bemerket mange steder etter at siste nummer med statsministeren på forsiden kom ut. Det vekker oppsikt når landets mektigste mann stiller opp og forteller om det å leve med Bekhterevs sykdom. I dag har Se & Hør brukt både førstesiden og to sider inni til å omtale reportasjen vår. Der har de også med faksimile av førstesiden til den nyeste utgaven vår.

LES OGSÅ: Drillo fant nye veier

Faksimilie fra Se og hør.

Overskudd og glede

Til Se & Hør uttalte Stoltenberg i 2009 at treningen han driver med er avgjørende for at han skal kunne jobbe så mye som han gjør.
– Treningen gir meg utrolig mye overskudd og glede. Uten den hadde jeg ikke klart å ha det fokuset og den konsentrasjonen som jeg nå har. Jeg får rett og slett mye energi av å være ute i naturen, sa han til ukebladet den gangen.

– Det at jeg har bekhterev påvirker ikke livet mitt i særlig stor grad. Men det gjør at det er ekstra viktig for meg å holde meg i god fysisk form. Etter hvert har jeg også blitt mer og mer glad i å trene, det gir meg en kjærkommen avkobling og ekstra overskudd, i tillegg til en bedre helse. Samtidig vet jeg at det er andre som har det tyngre og vanskeligere enn meg, sa Jens Stoltenberg da Bekhterever’n intervjuet ham.

Bekhterev i Se og hør
Faksimile fra Se og hør

Rollemodell

Leder av Bekhterev Norge, Liv Margot Sviland, sier i en kommentar til Se & Hør at hun er glad for at statsministeren fronter sykdommen.
– Stoltenberg er et eksempel på at det går an å utrette store ting selv om man har bekhterev. Han lever helt etter anbefalingene, med mye trening og sunt kosthold. Jeg tror han kan bli en god rollemodell for andre som har sykdommen – spesielt for menn.

LES OGSÅ: Champions of the world!

 

Kanskje du også liker disse: